Ja jūs piekrītat man, ka skābētu kāpostu nekad nevar būt par daudz, tad gatavojiet tos maisiņā kopā ar mani!
Šī recepte ir unikāla! Un jūs, iespējams, būsiet pārsteigti, cik vienkārša tā ir, un uzkoda iznāk lieliski raudzēta un ļoti garšīga!
Skābēšanas process, kurā kāposti fermentējas, veido pienskābi, kas piešķir patīkamu, viegli skābu garšu. Šī garša ir dabiska un atsvaidzinoša, kas bieži vien labi papildina dažādus ēdienus. Skābēšanas procesā kāposti saglabā savu kraukšķīgumu, padarot tos īpaši baudāmus kā uzkodu vai piedevu.
Fermentācija piešķir skābētiem kāpostiem nelielu umami garšu, kas ir piektā garšas dimensija un rada dziļāku un sarežģītāku garšas sajūtu.
Lasi arī: Kādas bikses sievietēm pēc 50 gadu vecuma nevajadzētu valkāt un kāpēc
Kāposti būs gatavi ēšanai pēc 48 stundām!
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Ķeramies klāt pagatavošanai!
Pagatavošanas gaita
Sasmalciniet baltos kāpostus smalkos, plānos salmiņos, izmantojot nazi vai speciālu smalcinātāju.
Pārliec kāpostus atsevišķā bļodā un uzreiz sarīvē klāt tiem svaigus burkānus, izmantojot parasto rupjo rīvēšanas rīvi.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Vairs nepērku šādu zivju veidu: kuru labāk atstāt veikalā un kā izvēlēties svaigu — uzzināju nejaušā sarunā ar Daugavpils kasieri
- 15 skaisti augi, kas var palīdzēt ”atbaidīt” čūskas un citus rāpuļus no jūsu mājas pagalma
- 4 Zodiaka zīmes līdz 2025. gada beigām gūs panākumus: beidzot pienāks tas, ko viņi gaidīja tik ilgi
- Es devos atvaļinājumā ar 56 gadus vecu vīrieti, bet jau trešajā dienā aizlidoju mājās — pēc tam, kad atklāju, ko viņš slēpa čemodānā
- Kad ir vislabākais laiks, lai stādītu kokus dārzā: agronomi snieguši skaidru atbildi
- Ko nekad nevajadzētu stādīt pēc sīpoliem — liela daļa dārzkopju pieļauj vienu un to pašu kļūdu








